Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   
Terug naar Nieuws

De inschrijving is geopend! Op 11 en 12 maart 2022 is het weer zover!

Gepubliceerd op:
De inschrijving is geopend! Op 11 en 12 maart 2022 is het weer zover!

 

 

Het is weer NLdoet tijd!

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op die twee dagen wordt het Vrijwilligerswerk extra in de spotlight gezet en NLdoet nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken.

Vrijwilligers zijn vaak het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Ook Sociaal Werk De Schans werkt veel samen met vrijwilligers. En daarbij bemiddelen we vanuit het VIP Westerkwartier ( Vrijwilligers Informatie Punt) ook nog eens tussen organisaties en vrijwilligers. Het VIP Westerkwartier is er voor iedereen uit de gemeente Westerkwartier die vrijwilligerswerk doet of wil doen. Wij helpen jou bij het vinden van passend vrijwilligerswerk.

Wil jij een dagje ertoe doen, het verschil maken en kennismaken met Sociaal Werk de Schans en het VIP?

Wij doen dit jaar ook weer mee met NLdoet en hebben een super leuke activiteit voor jou in petto.

Doe mee met onze activiteit Plogging: sportief zwerfvuil bestrijden!

Plogging! Wie kent het niet? ;)

In 2018 waaide deze hype over vanuit Zweden. Maar wat is het precies? Plogging is een samenvoeging van de Zweedse woorden voor 'joggen' en 'oprapen'. Je combineert joggen met het oprapen van zwerfafval. Dit is natuurlijk dé perfecte win-win combinatie. Je houdt de natuur schoon en je houdt ook nog eens je lichaam fit en gezond.

Mocht je nou geen grote fan zijn van joggen, geen probleem, ook wandelaars nodigen we van harte uit om zich aan te melden!! Dus wil jij lekker in de buitenlucht een actieve bijdrage leveren aan de omgeving van Marum en aan jouw gezondheid?

Kom ons dan helpen op 11 maart 2022! We starten om 10:00 uur en eindigen om 13:00 uur met een lekkere lunch.

Aanmelden kan hier!

We zien je heel graag 11 maart, tot dan!

En mocht je nog vragen hebbeb, stuur gerust een mailtje naar vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl

 

 

VIP Hulpdienst zoekt helpende handen!

23-11-2023
  Wist je dat VIP Westerkwartier ook een hulpdienst heeft? Dit is bedoelt voor individuele hulpvragen. Er zijn veel mensen in onze g…
Lees meer over VIP Hulpdienst zoekt helpende handen!