Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   
Terug naar Nieuws

VIP! Westerkwartier presenteert: Vrijwilligersmarkt!

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk De Schans is verheugd op zaterdag 1 oktober 2022 de allereerste editie van de Vrijwilligersmarkt Westerkwartier te mogen organiseren! Een middag van ontmoeting tussen (potentiële) vrijwilligers en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Westerkwartier met volop mogelijkheden tot oriënteren, netwerken en vooral voor het maken van mooie matches tussen vrijwilligers en organisaties. VIP! Westerkwartier maakt graag samen met jou van dit mooie evenement een doorslaand succes!

Alle informatie over de vrijwilligersmarkt en wijze van aanmelding is te vinden in de uitnodiging. 

Belangrijk om te vermelden is dat er een bepaald aantal plekken voor standhouders beschikbaar zijn. Dit vanwege de omvang van de locatie en omdat het de eerste keer is dat we het organiseren. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van aanmelding. Let op: dit betekent dus nog niet dat je definitief kunt meedoen, maar dat we je aanmelding in goede orde hebben ontvangen. Na de aanmeldperiode (tot 15 augustus) wordt er een definitieve selectie gemaakt van organisaties die vertegenwoordigd zullen worden op deze eerste editie van de vrijwilligersmarkt. We houden hierbij rekening met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van maatschappelijke organisaties waarbij alle sectoren vertegenwoordigd zijn. Wanneer veel partijen uit een specifieke sector zich aanmelden, dan is de volgorde van aanmelding bepalend. We communiceren in de week van 15 augustus of je een plekje hebt kunnen bemachtigen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Verdere informatie over het exacte programma van de vrijwilligersmarkt volgt na de aanmeldperiode.

Bekijk ook

Vrijwilligersmarkt 30 september 2023

29-08-2023
Heb jij een paar uurtjes over of zeeen van tijd? Zet jouw talent in om de wereld een beetje mooier te maken! Ben je handig, sportief of…
Lees meer over Vrijwilligersmarkt 30 september 2023
 

Zomervakantie

21-07-2023
In verband met de zomervakantie is VIP! Westerkwartier gesloten van maandag 24 juli tot maandag 4 september 2023. Onze vrijwi…
Lees meer over Zomervakantie
 

Meivakantie, dus het VIP is er even tussen uit..

13-04-2023
  In verband met de meivakantie is VIP! Westerkwartier gesloten van maandag 24 april tot maandag 8 mei 2023. Onze vrijw…
Lees meer over Meivakantie, dus het VIP is er even tussen uit..