Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   
Terug naar Nieuws

Webinars over verplichtingen van de WBTR

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 juli 2021 is de Wet toezicht en bestuur rechtspersonen (WBTR) van kracht. Vrijwel alle verenigingen en stichtingen in Nederland moeten eraan voldoen. Wat dat in praktijk voor bestuursleden betekent en wat zij moeten regelen, wordt uitgelegd tijdens informatieve, gratis webinars.

Wbtr.nl verzorgt webinars. Het webinar is ontwikkeld samen met een groot aantal koepelorganisaties en verenigingen. Door krachten te bundelen, kunnen kleine verenigingen en stichtingen profiteren van de kennis bij andere. In 45 minuten krijgen deelnemers inzicht in de gevolgen van de nieuwe wet. Zo zijn bestuursleden in de toekomst persoonlijk aansprakelijk als zaken binnen de vereniging misgaan. Om aan de wet te voldoen, moet een aantal zaken worden geregeld en vastgelegd. Daarvoor is een WBTR-stappenplan ontwikkeld. In de webinars wordt uitgelegd wat dit inhoudt en hoe verenigingen ervan gebruik kunnen maken.

Deelname aan de webinars is gratis, maar aanmelding is noodzakelijk. Er zijn verschillende data waarop de webinars plaatsvinden. Data en aanmelding via https://wbtr.nl/actueel/webinars-bijeenkomsten

Meivakantie, dus het VIP is er even tussen uit..

13-04-2023
  In verband met de meivakantie is VIP! Westerkwartier gesloten van maandag 24 april tot maandag 8 mei 2023. Onze vrijw…
Lees meer over Meivakantie, dus het VIP is er even tussen uit..