Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   

VIP Hulpdienst

Zoek je een maatje voor de gezelligheid, of iemand voor een klusje in huis of tuin of om samen een boodschap te doen? Meld je dan bij de VIP Hulpdienst. 

Afhankelijk van waar je woont in de gemeente Westerkwartier verwijzen we je door naar één van de burgerinitiatieven in de gemeente Westerkwartier. In veel gebieden zijn er namelijk buurtinitiatieven die je kunnen helpen met je korte hulpvraag.

Kunnen zij je niet verder helpen omdat ze bijvoorbeeld geen geschikte vrijwilliger kunnen vinden of omdat ze wat jij nodig hebt niet kunnen bieden, dan kijken de vrijwilligers van de VIP Hulpdienst of we je kunnen helpen. We bespreken samen  met jouw de precieze hulpvraag en zoeken daar een passende vrijwilliger bij. De VIP Hulpdienst heeft alleen een bemiddelende rol: na de bemiddeling tussen hulpvrager en vrijwilliger is het aan hen om samen een afspraak te maken en het contact op te bouwen. 

De VIP Hulpdienst is alleen bedoeld voor mensen die onvoldoende geld hebben. Ook hebben zij geen familie, vrienden of buren die hen kunnen helpen. 

Wil je gebruik maken van de VIP Hulpdienst of heb je hier een vraag over?
Neem gerust contact met ons op via vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl
Mocht je graag gebeld willen worden, stuur dan ook een mailtje met je naam en telefoonnummer. Dan bellen we je binnen een week terug.